<<Back

Manual de utilizare cablu adaptor IBP


Utilizare intenționată și indicații de utilizare

Acest cablu adaptor IBP este proiectat pentru conectarea electrică între un monitor pacient și un traductor de presiune. Este pe deplin compatibil și este destinat utilizării cu marci importante de monitoare pentru pacienți și traductoare de presiune de unică folosință.

Depozitare și manipulare:

Când nu sunt utilizate, cablurile trebuie să fie înfășurate în mod vag și depozitate la temperatura camerei. Nu înfășurați cablurile în jurul echipamentului pentru a evita deteriorarea firelor interne.

Conditii de operare:

 • Temperatura ambientală: 0 până la + 40 ° C
 • Umiditate relativă: 15 până la 85%
 • Presiunea atmosferică: 86kpa ~ 106kpa

Depozitare și ambalare:

Aceste cabluri sunt ambalate individual.
Cablurile trebuie depozitate în ambalajul original și în condițiile de depozitare pentru a maximiza durata de viață a acestora.
Condițiile de depozitare sunt următoarele:

 • Temperatura ambientală: -10 până la + 40 ° C
 • Umiditate relativă: 15 până la 85%
 • Presiunea atmosferică: 86kpa ~ 106kpa

Curățare

Acest cablu trebuie curățat cu o cârpă moale umezită cu apă cu săpun sau alcool izopropilic 70%. Lăsați cablul să se usuce bine înainte de utilizare. Nu utilizați agenți abrazivi sau produse chimice, cu excepția alcoolului izopropilic 70%.
Nu iradiați, autoclavați, înmuiați sau scufundați cablul în orice fel de soluție.

  Garanție și răspundere

  Producătorul oferă o garanție de 12 luni împotriva defectelor de material sau de fabricație de la data cumpărării. Dar nu acoperă daunele sau ruperile cauzate de utilizarea abuzivă sau îngrijirea neglijentă a cablului. Garantăm că echipamentul este conform cu specificațiile standardelor de siguranță și performanță în vigoare în prezent și aplicabile acestuia.

  Avertizare:

  1. Asigurați-vă că cablul este fizic intact, fără fire rupte sau sfărâmate sau piese deteriorate. Inspectați vizual cablul și aruncați dacă se găsesc fisuri sau decolorare.
  2. Nu încercați să reprocesați, să recondiționați sau să reciclați cablurile, deoarece aceste procese pot deteriora componentele electrice, putând duce la rănirea pacientului.
  3. Dacă nu conectați corect traductorul sau cablul la monitorul pacientului, va rezulta citiri intermitente, rezultate inexacte sau lipsă de citiri.
  4. Pentru a evita deteriorarea cablului, țineți-l întotdeauna de conector, mai degrabă decât de cablu, atunci când conectați sau deconectați ambele capete.
  5. Consultați întotdeauna manualul operatorului monitorului pacientului pentru instrucțiuni complete sau instrucțiuni suplimentare.
  6. Treceți cu atenție cablul și cablul pacientului pentru a reduce posibilitatea încurcării sau strangulării pacientului.

   ATENȚIE:
   Legea federală americană restricționează vânzarea acestui dispozitiv de către sau la ordinul unui medic.

   Simbol Explicație

   Producător
   Număr de catalog
   Codul lotului
   Numărul seriei
   Fără latex
   Nesterilizat
   Consultați instrucțiunile
   Prudență
   Data fabricatiei
   Coșul rotativ tăiat indică un tratament separat de deșeurile generale la sfârșitul vieții.
   Directiva privind deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE)
   Protecție împotriva umezelii
   Legea federală americană restricționează vânzarea acestui dispozitiv de către sau la ordinul unui medic.
   Reprezentant autorizat european
   Marcajul CE