<<Back

SpO2-jatkojohdon käyttöopas


Käyttötarkoitus ja käyttöaiheet

SpO2-jatkojohdot on suunniteltu potilasmonitorin tai pulssioksimetriamoduulin sähköliitännän ja SpO2-anturin välille. Ne on tarkoitettu käytettäväksi valtimon happisaturaation ja pulssin jatkuvassa ei-invasiivisessa seurannassa. Nämä kaapelit ovat yhteensopivia ja tarkoitettu käytettäviksi tärkeimpien potilasmonitorien ja pulssioksimetrimoduulien kanssa.

Varastointi ja käsittely

Kun kaapeleita ei käytetä, ne on kelattava löyhästi ja säilytettävä huoneenlämmössä. Älä kierrä kaapeleita laitteen ympärille, jotta sisäiset johdot eivät vahingoitu.

Käyttöolosuhteet

 • Ympäristön lämpötila: 0 - + 40 ° C
 • Suhteellinen kosteus: 15-85%
 • Ilmanpaine: 86kpa ~ 106kpa

Varastointi ja pakkaus

Kaapelit on pakattu erikseen.
Kaapelit tulisi varastoida alkuperäispakkauksissaan ilmoitetuissa säilytysolosuhteissa niiden käyttöiän maksimoimiseksi.

Varastointiolosuhteet ovat seuraavat:

 • Ympäristön lämpötila: -10 ... + 40 ° C
 • Suhteellinen kosteus: 15-85%
 • Ilmanpaine: 86kpa ~ 106kpa

Siivous

Kaapeli on puhdistettava pehmeällä liinalla, joka on kostutettu saippuavedellä tai 70-prosenttisella isopropyylialkoholilla. Anna kaapelin kuivua perusteellisesti ennen käyttöä. Älä käytä hankaavia aineita tai kemiallisia tuotteita paitsi 70-prosenttista isopropyylialkoholia. Älä säteilytä, autoklaavi, liota tai upota kaapelia mihinkään liuokseen.

Takuu ja vastuu

Valmistaja tarjoaa 12 kuukauden takuun materiaali- tai valmistusvirheille ostopäivästä alkaen. Tämä ei kata väärinkäytöstä tai huolimattomuudesta johtuvaa vahinkoa tai rikkoutumista. Takaamme, että laite on tällä hetkellä voimassa olevien ja siihen sovellettavien turvallisuus- ja suoritusstandardien eritelmien mukainen.

Varoitus

 1. Varmista, että kaapeli on fyysisesti ehjä eikä siinä ole katkenneita tai kuluneita johtoja tai vaurioituneita osia. Tarkasta kaapeli silmämääräisesti ja hävitä, jos siinä on halkeamia tai värimuutoksia.
 2. Älä yritä käsitellä, kunnostaa tai kierrättää kaapeleita, koska nämä prosessit voivat vahingoittaa sähkökomponentteja, mikä voi aiheuttaa potilaille vahinkoa.
 3. Anturin tai oksimetrimoduulin oikein kytkemättä jättäminen johtaa ajoittaisiin lukemiin, epätarkkoihin tuloksiin tai lukemattomuuteen.
 4. Kaapelin vaurioitumisen välttämiseksi pidä aina kiinni liittimestä kaapelin sijasta, kun liität tai irrotat kumpaakin päätä.
 5. Katso aina täydelliset ohjeet tai lisätietoja oksimetriyksikön käyttöoppaasta.
 6. Sijoita potilaskaapeli varovasti potilaan takertumisen tai kuristumisen välttämiseksi.


VAROITUS:
Yhdysvaltain liittovaltion laki rajoittaa tämän laitteen myynnin lääkärin toimesta tai lääkärin määräyksestä.

Symboli Selitys

Valmistaja
Luettelonumero
Eränumero
Sarjanumero
Lateksiton
Steriloimaton
Katso ohjeet
Varoitus
Valmistuspäivämäärä
Yliviivattu pyöräkotelo osoittaa erillisen käsittelyn yleisestä jätteestä käyttöiän lopussa.
Sähkö- ja elektroniikkalaiteromua koskeva direktiivi (WEEE)
Suoja kosteudelta
Yhdysvaltain liittovaltion laki rajoittaa tämän laitteen myyntiin lääkärin toimesta tai lääkärin määräyksestä.
Euroopan valtuutettu edustaja
CE-merkki