<<Back

Manual de utilizare pentru cablul de extensie SpO2


Utilizare intenționată și indicații de utilizare

Cablurile de extensie SpO2 sunt proiectate pentru a fi utilizate între conexiunea electrică de la monitoarele pacientului sau modulul de oximetrie a pulsului și senzorul SpO2. Sunt indicate pentru a fi utilizate în monitorizarea continuă neinvazivă a saturației oxigenului arterial și a ritmului pulsului. Aceste cabluri sunt compatibile cu și sunt destinate utilizării cu marci importante de monitoare pentru pacienți și module de oximetrie a pulsului.

Depozitare și manipulare

Atunci când nu sunt utilizate, cablurile trebuie să fie înfășurate în vrac și depozitate la temperatura camerei. Nu înfășurați cablurile în jurul echipamentului pentru a evita deteriorarea firelor interne.

Conditii de operare

 • Temperatura ambientală: 0 până la + 40 ° C
 • Umiditate relativă: 15 până la 85%
 • Presiunea atmosferică: 86kpa ~ 106kpa

Depozitare și ambalare

Cablurile sunt ambalate individual.
Cablurile trebuie depozitate în ambalajul original și în condițiile de depozitare indicate pentru a maximiza durata lor de depozitare.

Condițiile de depozitare sunt următoarele:

 • Temperatura ambientală: -10 până la + 40 ° C
 • Umiditate relativă: 15 până la 85%
 • Presiunea atmosferică: 86kpa ~ 106kpa

Curățare

Cablul trebuie curățat cu o cârpă moale umezită cu apă cu săpun sau alcool izopropilic 70%. Lăsați cablul să se usuce bine înainte de utilizare. Nu utilizați agenți abrazivi sau produse chimice, cu excepția alcoolului izopropilic 70%. Nu iradiați, autoclavați, înmuiați sau scufundați cablul în orice fel de soluție.

Garanție și răspundere

Producătorul oferă 12 luni garanție împotriva defectelor de material sau de fabricație de la data cumpărării. Aceasta nu acoperă daunele sau ruperile cauzate de utilizarea abuzivă sau îngrijirea neglijentă. Garantăm că echipamentul este conform cu specificațiile standardelor de siguranță și performanță aplicate în prezent și aplicabile acestuia.

Avertizare

 1. Asigurați-vă că cablul este fizic intact, fără fire rupte sau sfărâmate sau piese deteriorate. Inspectați vizual cablul și aruncați dacă se găsesc fisuri sau decolorare.
 2. Nu încercați să reprocesați, să recondiționați sau să reciclați cablurile, deoarece aceste procese pot deteriora componentele electrice, putând duce la rănirea pacientului.
 3. Dacă nu conectați corect senzorul sau modulul oximetru va rezulta citiri intermitente, rezultate inexacte sau deloc citiri.
 4. Pentru a evita deteriorarea cablului, țineți-l întotdeauna de conector, mai degrabă decât de cablu, atunci când conectați sau deconectați ambele capete.
 5. Consultați întotdeauna manualul de utilizare al modulului oximetru pentru instrucțiuni complete sau informații suplimentare.
 6. Poziționați cu grijă cablul pacientului pentru a reduce posibilitatea încurcării sau strangulării pacientului.


ATENȚIE:
Legea federală americană restricționează vânzarea acestui dispozitiv de către sau la ordinul unui medic.

Simbol Explicație

Producător
Număr de catalog
Codul lotului
Numărul seriei
Fără latex
Nesterilizat
Consultați instrucțiunile
Prudență
Data fabricatiei
Coșul de gunoi tăiat indică un tratament separat de deșeurile generale la sfârșitul vieții.
Directiva privind deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE)
Protecție împotriva umezelii
Legea federală americană restricționează vânzarea acestui dispozitiv de către sau la ordinul unui medic.
Reprezentant autorizat european
Marcajul CE